18 Temmuz 2010 Pazar

Büyük Kargı Koyu


Sabah söz verdiğimiz gibi saat 11:00 de dinigi ile 2 sefer yaparak teknede toplam 8 kişi olduk.
Yarım saatlik bir seyir ile Büyük Kargı Koyuna geldik. Bizim hanım bu koyda demirdeki rüştünü ispat etti. Dört dörtlük bir şekilde ziniciri serdikten sonra havuzlukta, kotuk halatına sen mi gidersin, ben mi giderim, söylemleri arasında uçarak denize atladı. Ve koltuğu bağladı. Vayy be artık tam bir ekip olduk. En az benim kadar eşim de kendi ile gurur duydu. Ben Anytime'ı alırken acaba aileme sevdirebilir miyim, zorlanırlar mı, yalnız mı kalırım endişeleri taşırken artık 3'ümüz de çok iyi bir ekip olduk.

2 yorum:

  1. İyi günler,
    Bloğunuzu takip etmeye yeni başladım.
    Yazılarınızda seyir, liman ve tekneyle alakalı teknik ve özel hususlara (mümkünse rotanızın resmi, motormu yelken seyrimi olduğu,
    demirlediniz koyların imkanları, yaşadığınız tecrübeye dayalı olaylar, teknedeki mali giderler vb.) ağırlık verip, daha çok fotoğrafla zenginleştirirseniz okunmasının daha zevkli ve denize yeni açılan/açılacak amatör denizcilere güncel bir klavuz niteliğinde olacağını değerlendiriyorum.
    İyi seyirler...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Utku,
    Aslında bloğu kendime günlük, jurnal tutmak için hazırlamayı planlamıştım. Ama madem ki Anytime'ı takip etmeye başladınız bundan sonra sizin tavsiyelerinize uyarak yazmaya çalışırım. Yazmam gereken, tamamlamış olduğumuz 2 seyir daha var. Bunları yazarken görüşlerinizi dikkate alacağım.
    İlginize teşekkür ederim.

    YanıtlaSil